Garancija kvalitete

Zašto je naše ulje tako visoke kvalitete?

Naše ulje je destilat širokog spektra rafiniran iz ekstrakta konoplje. Proizvodi se u Oregonu, na zapadnoj obali SAD-a.

Proizvod se rafinira iz ekstrakata od konoplje kroz dva procesa: uklanjanje THC-a i destilacija. Zaustavljanje prečišćavanja destilacijom omogućuje našim proizvodima da zadrže druge fotokemikalije iz konoplje, kao što su manji kanabinoidi očuvani u krajnjem proizvodu.

Prema specifikaciji, naše ulje sadrži 87-92% CBD-a, a također i najmanje 5% ostalih dodatnih manjih kanabinoida kao što su CBG (kanabigerol), CBC (kanabikromen), CBDA (kanabidiolička kiselina).
Ova bogata mješavina drugih fotokemikalija (kanabinoidi, flavonoidi, terpenoidi) izrađena je korištenjem vlastite metodologije i tehnologije, a koja se razvila tijekom dugogodišnjih istraživanja.
Imati ovu mješavinu fotokemikalija na ovoj razini potentnosti, dok s druge strane uspješno uklanjamo THC čini ovaj proizvod jednim od najpoželjnijih ulja na tržištu.

Naš je proizvođač bio prvi licencirani ektraktor CBD-a u Kaliforniji. Oni su znanstvenici, veterani kanabisa, farmaceutske i tehnološke industrije. Njihov je cilj neprestano gurati granice prednosti ove biljke kroz znanost u svojim visoko sofisticiranim laboratorijima na zapadnoj obali SAD-a.

Kao i sadržaj proizvoda, on je također jedan od najsigurnijih na tržištu. Svaka biomasa koja ulazi u bilo koju od postrojenja testira se prije njezina dolaska, a sav gotovi proizvod testira se prije nego što napusti pogon. Proizvod je zatim testiran od neovisnog trećeg ispitivača kako bi se osigurala sigurnost i potentnost. Provedena ispitivanja vrše se na pesticide, potenciju, bakterije i ostatna otapala.

 

Da li je to ulje cijelog spektra?

Ukratko, da. Naš destilat je puni spektar. To se odnosi na činjenicu da sadrži kanabinoide, terpenoide i druge fitokemikalije iz biljke konoplje.

Međutim, uklanjanjem THC-a nazivamo proizvod kao destilat širokog spektra, a to je kako bi se apsolutno jasno pokazalo da je THC potpuno uklonjen.