AKCIJA! 40% popusta na narudžbu | Kod: NATHR40

Visoke recenzije
Povoljna dostava
Guaranteed CBD Concentration
Testirana kvaliteta

Garancija kvalitete

Zašto je naše ulje tako visoke kvalitete?

Naše ulje je destilat širokog spektra rafiniran iz ekstrakta konoplje. Proizvodi se u Oregonu, na zapadnoj obali SAD-a.

Proizvod se rafinira iz ekstrakata od konoplje kroz dva procesa: uklanjanje THC-a i destilacija. Zaustavljanje prečišćavanja destilacijom omogućuje našim proizvodima da zadrže druge fotokemikalije iz konoplje, kao što su manji kanabinoidi očuvani u krajnjem proizvodu.

Prema specifikaciji, naše ulje sadrži 87-92% CBD-a, a također i najmanje 5% ostalih dodatnih manjih kanabinoida kao što su CBG (kanabigerol), CBC (kanabikromen), CBDA (kanabidiolička kiselina).
Ova bogata mješavina drugih fotokemikalija (kanabinoidi, flavonoidi, terpenoidi) izrađena je korištenjem vlastite metodologije i tehnologije, a koja se razvila tijekom dugogodišnjih istraživanja.
Imati ovu mješavinu fotokemikalija na ovoj razini potentnosti, dok s druge strane uspješno uklanjamo THC čini ovaj proizvod jednim od najpoželjnijih ulja na tržištu.

Naš je proizvođač bio prvi licencirani ektraktor CBD-a u Kaliforniji. Oni su znanstvenici, veterani kanabisa, farmaceutske i tehnološke industrije. Njihov je cilj neprestano gurati granice prednosti ove biljke kroz znanost u svojim visoko sofisticiranim laboratorijima na zapadnoj obali SAD-a.

Kao i sadržaj proizvoda, on je također jedan od najsigurnijih na tržištu. Svaka biomasa koja ulazi u bilo koju od postrojenja testira se prije njezina dolaska, a sav gotovi proizvod testira se prije nego što napusti pogon. Proizvod je zatim testiran od neovisnog trećeg ispitivača kako bi se osigurala sigurnost i potentnost. Provedena ispitivanja vrše se na pesticide, potenciju, bakterije i ostatna otapala.

 

Da li je to ulje cijelog spektra?

Ukratko, da. Naš destilat je puni spektar. To se odnosi na činjenicu da sadrži kanabinoide, terpenoide i druge fitokemikalije iz biljke konoplje.

Međutim, uklanjanjem THC-a nazivamo proizvod kao destilat širokog spektra, a to je kako bi se apsolutno jasno pokazalo da je THC potpuno uklonjen.