Dostava za 4 - 8 radnih dana! | DIREKTNA PODRŠKA - TEL: 091 5301 080 | EMAIL: SUPPORT-HR@NATURECAN.COM

Povoljna dostava
Široka ponuda proizvoda
Testirana kvaliteta

Tko smo mi

Andy Duckworth

Osnivač i izvršni direktor

Andrew je bivši izvršni direktor Myproteina između 2012. i 2018. i direktor uprave The Hut Group. Andrew je u Myproteinu nadzirao kako je brend postao globalni lider na internetu u wellness prostoru, potaknut velikim širenjem asortimana i agresivnom globalizacijom.

Također je upravljao i vodio izgradnju modernog proizvodnog pogona BRC A Grade.

Prethodni voditelj poslovnog planiranja na Matalanu i kućnih ljubimaca kod kuće. Andrew je također kvalificiran za CIMA-u.

Paul Finnegan

Osnivač i direktor proizvoda

Paul na poslovnoj strategiji radi 18 mjeseci, a 4 mjeseca je proveo u SAD-u.

Prethodni uspjeh u industriji pića u suradnji s ALDI, Asda, TJ Morris, Lidl i mnogim drugima.

Paul živi i diše industriju kanabisa i konoplje više od dvije godine i vjeruje da će Naturecan zaista poboljšati život mnogih ljudi.

Christoforos Pelivanidis

Voditelj trgovine

Masters diplomiraju specijalizirajući se za razvoj strategija e-trgovine kako bi se odgovorilo poslovnim izazovima.

Višejezično, tečno govori engleski, ruski, grčki i njemački.

Christoforos ima međunarodno iskustvo u radu s klijentima u Njemačkoj, Grčkoj, Cipru i Rusiji.

Jenny Stiff

Upravitelj društvenih medija

Jenny je posljednjih pet godina provela radeći u društvenim mrežama, marketingu i PR-u pomažući brandovima rasti.

Prije toga Jenny je radila kao izvjestiteljica za novine Trinity Mirror i u Liverpoolu i u Newcastleu, kao i za mjesečne kolumne u časopisima, novinama i radijskim emisijama.

Ima strast za zdrav život, jogu i sve društvene mreže.

Arran Barnes

Financijski kontrolor

Član Chartered Institute of Management Accountants, specijaliziran za e-trgovinu u maloprodaji i modnoj industriji.

Bogato iskustvo u komercijalnim financijama, upravljačkom računovodstvu i poslovnoj inteligenciji, uključujući analizu ponašanja kupaca, analitiku digitalnog marketinga i optimizaciju.

Strastveni zagovornik CBD-a, dobrobiti i kondicije.

Tom Saleh

Vodič za kreativni sadržaj

Tom je više od deset godina stvarao kreativne sadržaje, kampanje i uvide za globalna imena u prehrani, sportu, hrani i zdravstvu. Marke uključuju Myprotein, Men’s Health, Co-op Food i Change4Life.

Posvećen prirodnom, aktivnom životu, voli dijeliti svoje znanje o pravilnoj prehrani i pametnom treningu kako bi pomogao drugima da sami donose svoje izbore za dobrobit.

Stacey McDermott

Voditelj službe za korisnike

Stacey je provela 15 godina na Općem liječničkom vijeću, u ravnateljstvu Fitness to Practice. Prvih 10 godina rada u Službi suda za liječnike, u odjeljenju za donošenje presude, podržavajući svjedoke i liječnike koji daju iskaze.

Preostalih 5 godina službenika za procjenu učinka, prisustvovao je procjenama učinka liječnika širom Velike Britanije, osiguravajući da su procjenitelji provodili procjenu u skladu s GMC proceduralnim pravilima i regulatornim okvirom.

Prije toga, Stacey je radila za hotel Radisson SAS na aerodromu u Manchesteru, a prije toga pomogla je u pokretanju usluga za uljepšavanje i uljepšavanje tvrtke Boots u njihovoj vodećoj trgovini Manchester.

Moyra Cosgrove

Voditeljica nutricionizma i vanjskih poslova

Moyra Cosgrove je cijeli svoj profesionalni život radila u prehrambenoj, zdravstvenoj i farmaceutskoj industriji.

Diplomirala je univerzitetsku prehranu na Sveučilištu Greenwich, a magistrirala je sportsku prehranu 2016. godine na Sveučilištu John Moore’s u Liverpoolu.

Moyrino iskustvo obuhvaća industriju prehrambenih dodataka, industriju medicinske prehrane, a u mnogim se prilikama pojavljivala na BBC-u i Sky News-u.

Blake Turner

Američke operacije

Blake donosi desetljeće iskustva u poštivanju propisa i upravljanju lancem opskrbe s glavnim međunarodnim trgovcima e-trgovine, uključujući Bodybuilding.com. Posvećen je rigoroznim, znanstvenim standardima kvalitete kako bi se osiguralo da potrošačke potrebe sigurno budu zadovoljene.

Rođen i odrastao na sjeverozapadu Sjedinjenih Država, Blake je zaljubljenik u sportove snage i natječe se u strongmanu i powerliftingu. Diplomirao je englesku književnost i strane jezike, kao i jezične certifikate na španjolskom i njemačkom jeziku.

Alexander Rinn Ortiz

Country Manager Njemačka

Polunjemačka polumeksikanka koja strastveno voli nogomet, kondiciju i pomaže ljudima da žive zdravije i sretnije.

Pozadina međunarodnog sportskog menadžmenta i magisterija iz menadžmenta i digitalnog poslovanja. Prethodno zadužen za španjolsko i njemačko tržište za Myprotein, The Hut Group.

Širenje Naturecan-a u Njemačku uglavnom putem e-trgovine, digitalnog marketinga i B2B-a.

Sean Addison-Abe

Country Manager Japan

Polovinu "Addison Bros", Sean je rođen u Tokiju i tamo je živio 7 godina prije nego što se preselio u Veliku Britaniju. Diplomirao je na kineskom i menadžmentu, višejezičan je i voli Aziju.

Prethodno iskustvo na rastućem azijskom tržištu Myproteina, radeći kao upravitelj e-trgovine za Japan i Hong Kong, kao i osnivanje japanske tvrtke za fitness odjeću i dodatke. U novije vrijeme radio je kao savjetnik za FitFlop specijaliziran za digitalnu trgovinu, uvid i optimizaciju.

Strastveni prema nogometu, zdravlju i hrani.

Rebeca García

Country Manager Španjolska

Zaljubljena u zdravlje i sve stvari, Rebeca kombinira svoju digitalnu marketinšku stručnost i strateški menadžment sa svojim iskustvom kao strateški analitičar u financijskom sektoru u Manchesteru.

Rebeca tečno govori španjolski, engleski, talijanski i francuski te je odlučna u tome da španjolskom narodu donese najbolje od Naturecana.

Kenji Addison

Marketing menadžer Japan

Kenji je napola Englez, napola Japanac i tečno govori japanski.

Pokretanje Naturecanove globalne ekspanzije na japansko tržište. Korištenje marketinga na društvenim mrežama, odnosa s javnošću i poboljšanje odnosa s klijentima s japanskim tvrtkama.

Zaljubljen u nogomet i sve ostalo, zdravlje i dobro. Uvijek tražite načine za aktivniji i zdraviji način života. Strastveni korisnik CBD-a zbog njegovih fizičkih i mentalnih blagodati koje su iskusili iz prve ruke.

Fred Costa

Menadžer države Brazil i Portugal

Fred je pet godina radio za Myprotein, pokrećući nekoliko novih web stranica.

Od Country Managera u Portugalu do International Trading Managera, Fred je usko surađivao s operativnim timom osiguravajući izvrsnost prilikom međunarodne primjene lokalizacije.

Fred je također radio za Prozis pomažući ulasku na brazilsko tržište i upravljajući prijelazom iz središnjeg u više urbanih skladišta.

Fred se pridružio Naturecanu tražeći treći ulazak u Brazil i šireći posao u Portugalu.

Eric Perret

Country Manager Francuska

Eric je Francuz i bio je prvi menadžer iz matične države u Myproteinu.

Tijekom četiri godine Eric je razvio francusku web stranicu fokusirajući se na akviziciju novih korisnika putem društvenih mreža: iskoristio je svoj francuski štih za izgradnju jakog tima talenata, razvijanje svijesti o brandu i kupcima donio povjerenje u tvrtku.

Ljubitelj nogometa Saint Etienne, ponovno zeleni, Eric je i suosnivač nogometne marke slobodnog stila: zna koliko je važan zdrav životni stil, od svakodnevnih pojedinaca do profesionalnih sportaša.

Eric je 100% uvjeren da će Francuske ljude približiti što je više moguće prirodi!

Aaron Hood

Voditelj logistike i komercijale

Aaron donosi autentičan i analitičan pristup, s bogatim iskustvom radeći u lancu opskrbe za globalne trgovce robe široke potrošnje, zdravlja i ljepote i sporta.

Želja za razvojem i poboljšanjem iskustva izravno do potrošača, s uspješnim rezultatima provedbe velikih projekata i operativnih poboljšanja od ispunjenja do isporuke.

Strastven prema hrani i otvorenom, s velikim zanimanjem za nogomet.

Aaron Albinson

Programer

Aaron radi u digitalnom sektoru posljednjih 7 godina na širokom spektru projekata kao vlastiti programer i zajedno s nekim od najboljih digitalnih i kreativnih agencija u Manchesteru.

Aaron je strastven prema webu i društvenim tehnologijama i kako se one mogu koristiti za oblikovanje naše budućnosti. Neprestano nastojeći stvoriti bogata, user friendly iskustva donoseći vještine u dizajniranju, razvoju, testiranju i održavanju web sustava.

Kad nije iza računala, saznat ćete ga na biciklu, šetajući psa ili svirajući saksofon.

Kyle Hogg

SEO

Bivši profesionalni igrač kriketa s 14 godina kriket kluba u okrugu Lancashire.

Proveo je 6 godina u glazbenoj industriji uživo radeći za SJM Concerts na logistici emisija uživo s izvođačima kao što su Foo Fighters, Coldplay i Billie Eilish.

Oduševljeni igrač golfa, biciklista i općeg ljubitelja sporta i glazbe.

Matt Oakley

Voditelj usklađenosti logistike

S više od 4 godine iskustva u domaćim i međunarodnim logističkim operacijama za FMCG, Matt će za stol iznijeti svoju stručnost pomažući Naturecanu da se proširi dalje nego ikad prije.

Ponoseći se pažnjom koja je posvećena detaljima, čvrsto je uvjeren da ako nešto vrijedi učiniti, vrijedi to ispraviti prvi put, što je Mattu pomoglo da sudjeluje u nekoliko projekata koji provode logističke procese za nova međunarodna tržišta.